Nyheder - Sådan gør du dine børns forlystelsespark mere farverig!

1. Tema stil
Der er forskellige temastilarter for børns forlystelsesparkdekoration, såsom hav, skov, slik, rum, is og sne, tegneserie og så videre. Før udsmykning skal der tages en omfattende overvejelse og undersøgelse for at bestemme, hvilken type børn foretrækker for at bestemme parkens tema. Efter at stilen er bestemt, skal forlystelsesudstyret og stedets udsmykning designes omkring temaet, så hele børnenes forlystelsespark kan have den overordnede visuelle stil, og der er ingen følelse af rod.

2. Farvematch
Udsmykningen af ​​børns paradis i farve og rum med den bedste lyse, afslappede, behagelige som den valgte retning, kan lige så godt være mere kontrastfarve. For at skelne mellem rumeffekten af ​​forskellige funktioner kan overgangsfarven generelt vælge hvid. Design rummet for børns paradis i farverigt, ikke kun velegnet til børns naive psykologi, men kan også tiltrække deres opmærksomhed for første gang, så forlystelsesparken ser mere sund og farverig ud.

3. Sundhed og sikkerhed
Selvom mange børns forlystelsesparker skal indrettes med sikkerhedsfaciliteter, er den første ting at overveje at tilbyde sikre faciliteter til børn. Derfor, i udsmykningen af ​​børns paradis, skal materialerne være miljøvenlige og bør ikke indeholde giftige stoffer eller irriterende lugt; ledningerne bør ikke eksponeres udenfor; udstyret skal være godt beskyttet af bløde poser og beskyttelsesnet; kanterne og hjørnerne skal være runde eller buede.

4. Karakteristisk innovation
Dekoration må ikke blindt imitere andre stilarter. Det er nødvendigt at kombinere størrelsen og markedssituationen i børnenes paradis for at skabe sin egen dekorationsstil gennem reference + Innovation + gennembrud for at give kunderne et dybere indtryk og dermed skabe brandeffekt og få mere passagerflow.

5. Samlet stemning
Miljøatmosfæren er bygget op omkring begrebet uddannelse i sjov, som viser det farverige miljøkoncept i børns paradis. I hvert rum i parken skal funktionen og målet for børns paradis understreges ud fra aspekterne af farvetilpasning, materialevalg og overordnet layout, især i aspekt af farve og tone for at imødekomme de æstetiske behov hos børns sjæl.
Generelt er dekorationsdesignet i børns paradis hovedsageligt baseret på webstedets faktiske behov, rimeligt layout, opmærksomhed på dekorationsstil, farve osv., Ikke kun for at overveje den samlede effekt, men også for fuldt ud at afspejle sine egne egenskaber.

mmexport1546595474944

mmexport1546595474944


Indlægstid: Dec-15-2020